Ik kan mijn informatie niet uploaden/bewaren

Als u moeilijkheden ervaart met het uploaden van afbeeldingen, dan kan dat zijn omdat u misschien een bestand gebruikt dat het systeem niet kan aanvaarden, zoals PDF of doc. documenten.

Een andere verklaring kan zijn dat het bestand te groot is. Gelieve de instructies te volgen die u vindt links van de 'box'.

Als uw geüpdatet informatie niet wil bewaren, probeer dan om telkens één onderdeel per keer in te vullen. Klik dan op 'Bewaar alle informatie' onderaan de pagina.

Indien u problemen blijft ervaren, gelieve een print-screen en een beschrijving van het probleem te sturen naar de klantendienst.