Annuleer mijn basic-lidmaatschap

Indien u wenst uw gratis basic-lidmaatschap (en dus uw profiel bij Gruwelijketuin.nl) te annuleren, log dan in en klik op uw naam in het menu bovenaan de pagina.

Selecteer 'Mijn account' en klik dan op 'Verwijder lid' onder de rubriek 'Lidmaatschap'. U zal kort daarna een e-mail ontvangen ter bevestiging dat uw profiel verwijderd is.

Gelieve op te merken dat u niet langer zal kunnen inloggen en spelen.

Indien u uw bevestigings-e-mail niet ontvangt kort na de annulering, gelieve uw ongewenste post na te kijken. Als u het bericht niet kan vinden, gelieve dan onze klantendienst te contacteren voor assistentie.

Breng me naar Gruwelijketuin.nl