Hoe speel ik?

Wanneer u wilt spelen op Gruwelijketuin.nl moet u inloggen. Meld u aan in de rechterbovenhoek met het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord. Als u hulp nodig heeft om uw wachtwoord te herinneren, klik dan op "Wachtwoord vergeten" en we zullen u een e-mail sturen.

Indien u nog geen gebruiker bent, dan kan u snel een profiel aanmaken. U moet enkel uw naam en e-mailadres opgeven en een wachtwoord kiezen. Het is snel en gemakkelijk.

Bekijk een overzicht van alle games door op "Games" te klikken bovenaan de pagina, en klik op het spel dat u wenst te spelen.

Veel plezier!